0
(0)

کار آفرینی چیست و به چه کسی کار آفرین گفته می شود. کار آفرین فردی است که شغل جدیدی را ایجاد می کند و بیشتر خطرات را تحمل می کند . او همچنین از پاداش هایی که می گیرد لذت بیشتری می برد. کار آفرین معمولا به عنوان یک مبتکر، منبع ایده های جدیدی، کالا ها، خدمات و تجارت جدید شناخته و دیده می شود. من در این پست قصد دارم شما را با مفهوم کار آفرینی چیست بیشتر آشنا کنم.

کارآفرینان با استفاده از مهارت ها و ابتکار های لازم برای پیشبینی نیاز ها و ایجاد ایده های جدید در بازار، نقش اساسی در هر اقتصاد ایفا می کنند. کار آفرینان که ثابت می کنند در بدست آوردن موفقیت در یک استارت آپ موفق هستند، با سود، شهرت و فرصت های رشد مدام پاداش می گیرند. اما کارآفرین هایی نیز وجود دارند که در راه اندازی یک کسب و کار جدید شکست می خورند و متحمل ضرر می شوند.

 

 

نحوه کار کار آفرینی چیست و به چه صورت است

کار آفرینی چیست ؟ کارآفرینی یکی از منابعی است که اقتصاددانان آن را جز جدایی ناپذیر تولید می دانند. سه مورد دیگر از جز های اقتصاد هر کشور منابع طبیعی، کار و سرمایه است. یک کارآفرین با ترکیب این سه مورد یک کالا یا خدمت جدید ایجاد می کند . کارآفرینی به طور معمول برنامه کاری مشخصی ایجاد می کند، نیروی کار استخدام می کند، منابع مالی به دست می آرود و رهبری کسب و کار  را در دست می گیرد.

کارآفرینان معمولا در هنکام ساخت کسب و کار و شغل خود با موانع زیادی رو به رو هستند. سه مورد از چالش های بسیار مهم برای کارآفرینی را در ادامه ذکر می کنم :

مانعی به نام بوروکراسی

مهارت های لازم برای استخدام افراد

به دست آوردن بودجه لازم

 

 

کار آفرینی چیست و تامین مالی آن به چه صورت است ؟

با توجه به ریسک پذیری یک سرمایه گذاری جدید، دستیابی به بودجه و سرمایه یکی از چالش های ویژه برای بسیاری از کارآفرینان است که از طریق بورس معمولا با آن مقابله می کنند. تامین مالی یک کسب و کار نو پا با استفاده از روش هایی مانند استفاده از سرمایه خود، تامین سهام ، کاهش هزینه های کار و به حداقل رساندن موجودی و فاکتور ها تامین می شود.

درحالی که برخی از کارآفرینان افرادی هستند که تلاش می کنند که مشاغل کوچک راه اندازی و مدیریت کنند، اما برخی دیگر از از کارآفرینان دسترسی بیشتری به سرمایه و منابع دیگر دارند . در این شرایط کارآفرینانی که تازه کار خود را شروع کرده اند می توانند سرمایه لازم خود را از طریق سرمایه گذاران، صندوق های سرمایه گذاری، وام های بانکی و غیره تامین کنند.

کار آفرینی

کارآفرینی بر اقتصاد تاثیر می گذارد

از نظر اقتصاددانان، یک کارآفرین به عنوان یک عامل هماهنگ کننده در یک اقتصاد سرمایه داری عمل می کند. این هماهنگی به شکلی از منابع که به سمت فرصتهای جدید سود بالقوه هدایت می شوند، شکل می گیرد. کارآفرین منابع مختلف، اعم از ملموس و ناملسوس را ترویج می دهد و تشکیل سرمایه می دهد.

در بازاری مملو از عدم قطعیت، این کارآفرین است که در واقع می تواند به حذف عدم اطمینان کمک کند، زیرا داوری می کند یا ریسک را بر عهده می گیرد. تا آنجا که سرمایه داری یک سیستم پویا سود و ضرر است، کارآفرینان کشف کارآمدی را انجام می دهند و دانش را به طور مداوم آشکار می کنند. شرکت های تأسیس شده با افزایش رقابت و چالش های کارآفرینان روبرو هستند که اغلب آنها را به سمت تلاش های تحقیق و توسعه نیز سوق می دهد. از نظر فنی اقتصادی، کارآفرین مسیر به سمت تعادل حالت پایدار را مختل می کند.

 

کارآفرینان به اقتصاد کمک می کنند

پرورش کارآفرینی از چندین طریق می تواند تأثیر مثبتی بر اقتصاد و جامعه داشته باشد. برای مبتدیان، کارآفرینان مشاغل جدید ایجاد می کنند. آنها کالاها و خدمات را اختراع می کنند و در نتیجه اشتغال ایجاد می کنند و اغلب خودشان اثر کم رنگی دارند که منجر به توسعه بیشتر و بیشتر می شود. به عنوان مثال، بعد از آغاز فعالیت چند شرکت فناوری اطلاعات در دهه 1990 در هند، مشاغل وابسته مانند عملیات مرکز تماس و ارائه دهندگان سخت افزار نیز شروع به توسعه و ارائه خدمات و محصولات پشتیبانی کردند.

کارآفرینان به درآمد ناخالص ملی اضافه می کنند. مشاغل موجود ممکن است محدود به بازارهای خود باقی بمانند و سرانجام با افت درآمد مواجه شوند. اما محصولات یا فن آوری های جدید باعث ایجاد بازارهای جدید و ثروت جدید می شوند. افزایش اشتغال و درآمد بالاتر به پایه مالیات یک کشور کمک می کند و باعث می شود هزینه های دولت بیشتر برای پروژه های عمومی صرف شود.

کارآفرینان تغییر اجتماعی ایجاد می کنند. آنها سنت را با اختراعات منحصر به فردی که وابستگی آنها به روش ها و سیستم های موجود را کاهش می دهد، می شکنند و گاه آنها را منسوخ می کنند. به عنوان مثال تلفن های هوشمند و برنامه های آنها باعث تغییر در کار و بازی در سراسر جهان شده اند.

کارآفرینان در پروژه های جامعه سرمایه گذاری می کنند و به خیرین و سایر سازمان های غیرانتفاعی کمک می کنند و از سازمان های  فراتر از خود حمایت می کنند. به عنوان مثال بیل گیتس از ثروت قابل توجه خود برای ابتکارات آموزش و بهداشت عمومی استفاده کرده است.

 

 

اکوسیستم های کار آفرینی

تحقیقاتی وجود دارد که نشان می دهد سطح بالایی از خود اشتغالی می تواند توسعه اقتصادی را متوقف کند. کارآفرینی اگر به درستی تنظیم نشود، می تواند منجر به شیوه های ناعادلانه بازار و فساد شود . بسیاری از کارآفرینان می توانند نابرابری درآمدی در جامعه ایجاد کنند. با این حال، به طور کلی، کارآفرینی محرک اساسی نوآوری و رشد اقتصادی است. بنابراین تقویت کارآفرینی بخش مهمی از راهبردهای رشد اقتصادی بسیاری از دولت های محلی و ملی در سراسر جهان است.

برای این منظور، دولت ها معمولاً به توسعه اکوسیستم های کارآفرینی کمک می کنند، که ممکن است شامل خود کارآفرینان، برنامه های کمک مالی تحت حمایت دولت و سرمایه داران سرمایه گذار باشد. این موارد همچنین ممکن است شامل سازمان های غیر دولتی مانند انجمن های کارآفرینان، انکوباتورهای تجاری و برنامه های آموزشی باشد.

 

کارآفرینی چیست ؟

این پست چقدر مفید بود؟

روی ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. شمارش آرا: 0

تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کار آفرینی چیست ؟
ورود | ثبت نام
شماره موبایل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد